De CULinaire luisterbeleving die iedereen snapt

Drie vrienden nemen jou elke twee weken mee de Food and Wine wereld in.

Video afspelen

Food and wine klonk nog nooit zo lekker.

Welkom bij WIJNREC. De podcast waarin we wijn en eten bespreken zoals het bedoeld is: een beleving voor iedereen. Elke twee weken bespreken wij onze bevindingen omtrent de wereld van wijn en eten. En nog belangrijker: we schoppen tegen alle ongemakken en misvattingen uit de food & wine wereld aan, die jou ervan weerhouden om je beste culinaire zelf te zijn.

Ontstaan uit enthousiasme, passie en liefde voor mooie momenten. Eten en drinken is meer dan een basisbehoefte. Dat begrijpen wij. 

met ons format creëren we samen met de horeca een smaakvolle luisterbeleving.

Onze podcast biedt horecaondernemers een unieke kans om mensen kennis te laten maken met hun zaak. Onze terugkerende rubrieken bieden jou als horecaondernemer, de kans om reclame te maken voor jouw zaak. Zo bespreken we jullie wijnen en hapjes. Nog spannender maken? Daag ons uit met een product waarvan jij denkt dat wij het nog niet kennen. Tevens nemen wij de show op in jouw zaak. Op die manier zetten we jouw zaak in de spotlight. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Weekend wijn

Elke aflevering laten we ons leiden door de smaak van de weekend wijn. Wat hebben we gedronken dit weekend? En wat moet jij proeven in jouw weekend?

REC.eptje

Het kan soms zo simpel zijn. Een verrassend gerecht of een heerlijk hapje. Wat wij tegenkomen delen we met onze luisteraars. Inclusief recept of waar te eten!

Random product

Bij ons in de podcast verassen we de luisteraar én elkaar met ons random product. Proef zo nu en dan eens wat nieuws. Wees je beste culinaire zelf!

Wijnrec in jouw zaak?

We zijn altijd opzoek naar nieuwe originele locaties om onze podcast op te nemen. Wil jij jouw zaak wat extra aandacht geven? Nodig ons dan uit! Dan nemen we de aflevering bij jou in de zaak op. Met zeker 200 abonnees op verschillende podcast aanbieders is dit dé manier op jouw zaak op een leuke manier in de spotlight te zetten.

luister al Onze afleveringen op een rij:

Ik doe mee!

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de WIJNREC podcast. Vul hieronder jouw gegevens zo compleet mogelijk in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and
the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koekje erbij?

Studio Nicks gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruikt Studio Nicks o.a. cookies voor webstatistieken.

Chat openen
Stuur mij een appje!
Hé! Kan ik je helpen?