kiest jouw zaak voor 30, 40 of 50km vooruitgang?

Met meer dan 1,7 miljoen bezoekers is dit hét moment om jouw horecazaak op te laten vallen! Ben jij goed voorbereid op de vierdaagse?

zorg jij maar voor je gasten, dan doen wij de rest!

De vierdaagse in Nijmegen staat weer voor de deur: een drukke tijd voor jou als horecaondernemer. Om jou een handje te helpen heeft Studio Nicks een speciaal aanbod gecreëerd om jou te helpen met jouw voorbereiding op de zomerfeesten.

Het is belangrijker dan ooit om jezelf kenbaar te maken voor jouw publiek. Wat heb jij op het menu? Heb je een actie speciaal voor de vierdaagse? Wat zijn jouw openingstijden? Doet jouw zaak mee aan de circulaire beker dit jaar? En welke openingstijden hanteer jij tijdens deze week? Al deze vragen wil je graag beantwoorden alvorens de gast bij jou aan tafel schuift. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent. 

Met het 40km pakket van Studio Nicks ben je op al deze vragen voorbereid met een spetterende campagne op jouw social media kanalen. Laat jouw gasten weten wat jij doet tijdens de zomerfeesten. En om het nog mooier te maken biedt Studio Nicks jou een hele maand social media posts aan. Zo hoef jij ook na de zomerfeesten nog even niet te denken aan het online promoten van jouw zaak.

Toe aan posters voor op jouw buitenbar? Heb jij nieuwe menukaarten nodig? Of wil jij een actie flyeren door de stad? Schrijf je dan in voor de 30km bij Studio Nicks. 

DRUKWERK & ONTWERP

Nieuwe menukaarten, posters voor jouw bar of flyers voor het feest dat los barst in jouw zaak. Maak het jouw gasten kenbaar door middel van drukwerk. Daar loop je toch niet van weg?

Social media

80% van de mensen zoekt de horeca eerst online op. Uit jij jouw zaak genoeg op social media? Studio Nicks neemt in Juli jouw socials over. Trek jouw gasten over de finish!

Fotografie

Of je nou offline of online wilt opvallen.. Het juiste beeld zegt alles! Studio Nicks zorgt dat je straalt en legt jouw prestaties haarscherp op beeld vast. Zo haal jij jouw gasten binnen.

hoeveel kilometer leg jij af met jouw zaak?

Met meer dan 1.7 miljoen bezoekers kom het grootste evenement van Europa na 3 jaar eindelijk weer terug, hier wil je de vruchten van plukken. 

Dit is het ideale moment om jouw zaak weer in het daglicht te zetten! 
Of je je nou richt op de feestgangers of de lokale Nijmegenaar: Maak kenbaar wat jouw zaak doet in en rondom de zomerfeesten!

We begrijpen dat jij druk bent en dus helpt Studio Nicks jou graag een handje. Speciaal voor de vierdaagse hebben we een strak aanbod om jou snel en effectief voor te bereiden op deze zomer. Zo kun jij doen waar wat je het liefste doet: je gasten verzorgen.

30km

Ontwerp & Drukwerk
100,00 Eenmalig
  • Menukaarten, flyers of posters
  • 5x Foto's van jouw zaak

40km

Social media
400,00 Eenmalig
  • 1 Maand 3 posts per week
  • 6x Instagram story templates
  • 25x Foto's van jouw zaak
  • Inplannen social media
Populair

50km

Ontwerp & Drukwerk
500,00 Eenmalig
  • Menukaarten, flyers of posters
  • Alles uit het 40km pakket

SCHRIJF JE NU IN VOOR VOOR DE STUDIO NICKS VIERDAAGSE.

We nemen na je inschrijving zo snel mogelijk contact met je op zodat jij nog voor de vierdaagse helemaal klaar bent voor de zomerfeesten!

Koekje erbij?

Studio Nicks gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruikt Studio Nicks o.a. cookies voor webstatistieken.

Chat openen
Stuur mij een appje!
Hé! Kan ik je helpen?