Verschillende smaken, allemaal lekker!

Opzoek naar de juiste ingrediënten?
Bekijk hier mijn mogelijkheden.

Alle ingrediënten in huis voor een heerlijk resulaat.

Hoe iets smaakt zegt alles over de juiste ingrediënten. Dat heb ik altijd geleerd. Eerst in de Horeca, later in de wereld van ontwerp. Zo besefte ik dat ontwerpers veel gelijkenissen delen met de koks en kelners. Ze gaan allemaal voor een heerlijk resultaat.

Met liefde voor eten en oog voor strakke vormgeving wil ik jou helpen om jouw concept de juiste smaak te geven. Op die manier creëren we samen de juiste ervaring voor jouw product of dienst.

Branding

Straal jij wel op de juiste manier? Of begin je net en ben je opzoek naar een toffe identiteit? Veel zaken kennen niet de juiste branding: De aansluiting van uitstraling op jouw concept. Op die manier communiceer je nooit de juiste boodschap aan je klanten. Zo word je nooit uniek en klanten missen de overtuiging om voor jou te kiezen. 

Studio Nicks helpt je aan de juiste branding. We kijken samen naar jouw concept en huidige uitstraling. Op die manier bepalen we samen hoe we jou het beste kunnen (re)branden

Jij hebt behoefte aan goede branding wanneer:

GRAFISCH ONTWERP

Jouw uitstraling bepaald de klanten die je trekt. Zowel online als offline. De juiste uitstraling is daarom van enorm belang. Met een bak aan ervaring weet Studio Nicks altijd de juiste visuele communicatie voor jou te ontwikkelen. Van het nodige drukwerk tot online advertenties. Jij mag gezien worden! 

Geen of slechte huisstijl? Behoefte aan een postercampagne? Of wil je online stralen? Ik help jou uitspringen boven de rest! 

Door middel van ontwerp blink ik uit op

Web creaties

2021 en nog steeds haal jij niet het maximale uit jouw website. Al eens gedacht aan een flinke update? De mogelijkheden die jij uit je website kan halen zijn tegenwoordig eindeloos. Reserveren jouw gasten al online? Bekijken jouw gasten het menu al online op hun smartphone? Of misschien is het toch eindelijk eens tijd dat jouw gasten online kunnen bestellen.  

Studio Nicks biedt jou een totaal oplossing als het gaat om websites. Zo ontzorg ik je volledig op dit gebied met de juiste hosting, website ontwikkeling en een altijd up to date draaiende website. 

De beste web-mogelijkeheden voor jouw zaak

De online horecapartner die je nodig hebt

Meer dan ooit te voren is het voor de Horeca branche van belang om online mee te doen. In een tijd waarin de wereld alles doet via het web weet de Horeca branche zich nog maar mondjesmaat aan te sluiten op de mogelijkheden. Tijd voor verandering!

Studio Nicks heeft de juiste middelen in huis om jouw zaak online mee te laten doen. Met jarenlange ervaring in de horeca en de juiste moderne technieken, weet ik precies wat er nodig is om jouw Horeca zaak te laten groeien.

Online niet meekomen? Die vergissing maak je niet nog een keer!

Koekje erbij?

Studio Nicks gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruikt Studio Nicks o.a. cookies voor webstatistieken.

Chat openen
Stuur mij een appje!