WIE?

Met een persoonlijke liefde voor wijn is Lebowski de opdrachtgever waarin ik letterlijk smaakvol te werk kan gaan. Soms wil je meer opvallen online. En daar hoort een professioneel en smaakvol uiterlijk bij. Deze wensen neem ik dan ook elke keer voor hen mee in de ontwerpen. Benieuwd naar hoe de wijnen smaken? Kijk dan eens op de smaakvolle Instagram of Facebook pagina van Lebowski!

DE CASE

Wijn is een fantastisch product. Helaas heerst er wel een taboe. Zo durft men zich maar moeilijk uit te spreken als het gaat over wijn. Jammer en onterecht! Online wilde Lebowski al laten zien dat er bij hen maar een ding echt telt: “Is de wijn lekker? Dan weet je genoeg!” Om deze boodschap over te brengen ben ik aan de slag gegaan met een totale redesign van de huisstijl. Dit gaf ruimte voor consistentie, duidelijkheid en overzicht. Nu genieten ruim 2000 volgers van o.a. wekelijkse wijn feitjes!

WAT VINDT DE KLANT?

Als totale “computerleken” is het voor ons ontzettend prettig om iemand als Nick te hebben die zorgt voor onze online identiteit. Je hoeft hem maar te bellen en hij zorgt dat er binnen de kortste keren een verzorgde en professionele promo-actie online staat! – Josca Calen, Eigenaresse