WIE?

De opdrachtgever met het meeste gevoel voor humor. Met trots ben ik al twee seizoenen verantwoordelijk voor de promo van de leukste comedyshow van het oosten: East Side Comedy Night. Met grote namen als Patrick Laurij, Xavier Guzman en Ronald Goedemondt is ESCN een opdrachtgever die een passende, vrolijke doch professionele uitstraling nodig heeft. Met een grote glimlach zorg ik dat de East Side crew deze uitstraling bereikt!

DE CASE

Elk seizoen trappen we bij East Side Comedy Night af met een nieuwe stijl speciaal voor dat seizoen. Om dit te realiseren werken we nauw samen. Analyseren van de reacties op de promo en dat meenemen in de doorontwikkeling van een nieuwe stijl. Lachen doen wij niet alleen tijdens de comedy avonden, maar ook wanneer we ons publiek bereiken met de juiste uitstraling.

WAT VINDT DE KLANT?

De samenwerking met Nick is erg fijn. Er is heldere afstemming en communicatie en Nick laat een grote betrokkenheid bij het eindproduct zien. Nick werkt snel en ontmoet alle gemaakte afspraken. Hij staat open voor feedback. Hij kan ook fijn adviseren als het gaat om presentatie, timing van marketing en momentum pakken als brand. Daarnaast geeft Nick ons vertrouwen en heeft hij een fijne humor in zich, wat de samenwerking gemakkelijk maakt. – Nadieh Pennings, Organisator