WIE?

Een nieuwe naam en identiteit. De kantoren ‘Administratiekantoor Oost -Veluwe’ en ‘Tijmen Kroes en Riefel Financiële Diensten’ in Zutphen samengebracht onder de nieuwe naam AD2DI. Een prachtige rekensom: (AD*2)+DI= AD2DI. Want voor ADministratie en ADviezen ga je naar (go 2DInant! Persoonlijke en professionele service. Dat is waar AD2DI zich elke dag voor inzet.

DE CASE

Van naam tot website, N!CKS creëerde een totaal nieuwe identiteit. Omdat Dinant veel jonge ondernemers helpt met de administratie was het een doelstelling de nieuwe identiteit herkenbaar te maken voor deze doelgroep. Maar op hetzelfde moment moest het wel herkenbaar blijven voor iedereen die al was aangesloten bij Dinant. Een rebranding-campagne volgde. Stap voor stap introduceerde we zijn nieuwe identiteit. Fris kleurgebruik en een sprekend beeldmerk. Zo mag AD2Di gezien worden!

WAT VINDT DE KLANT?

Nick Beernink van ontwerpbureau N!CKS is snel, resultaatgericht, creatief, professioneel en fijn om mee samen te werken. Hij heeft niet alleen voor mijn bedrijf een geheel nieuwe website ontworpen maar ook ons nieuwe logo en huisstijl. Ook heeft hij voor ons bedrijf social media kanalen opgezet. In een persoonlijk gesprek probeert hij een idee te vormen over wat jij wil. Hij reageert supersnel en wijzigingen in ontwerp zijn geen enkel probleem. Hij heeft dit meer dan super gedaan en daarom zijn wij enorm blij met het eindresultaat. Kortom wij kunnen zijn ontwerpbureau N!CKS zeer zeker aanbevelen. – Dinant Riefel, Eigenaar