Verschillende smaken, allemaal lekker!

Op zoek naar de beste ingrediënten om jouw zaak te laten groeien?
Bekijk hier mijn aanbod!

IN 90 DAGEN JOUW HORECAZAAK ONLINE ALS NOOIT TE VOREN, TERWIJL JIJ JE GASTEN VERZORGT.

Als je hier bent, ben je opzoek naar dé manier om jouw zaak op te laten opvallen. Jij weet waarom het belangrijker is dan ooit om gezien te worden. Je weet alleen niet hoe.
Toch focus jij je liever op de uitstraling aan tafel bij je gasten. Je bent al druk genoeg. Je gasten verzorgen én opvallen tegelijkertijd is daarom lastig. En dat is begrijpelijk! Daarom serveert Studio Nicks jouw alles wat je nodig hebt op het gebied van de juiste on- en offline uitstraling. Twee unieke arrangementen met alle ingrediënten die je nodig hebt. Beide arrangementen kennen een duur van 90 dagen waarin we jouw horecazaak de fundering geven voor een sterke online aanwezigheid. Kijken wat het beste bij jouw zaak past? Plan dan een adviesgesprek met mij in.

Arrangement 1

Horeca online

Een uniek arrangement met alle ingrediënten die je nodig hebt om als horeca online te moeten verschijnen. Van hosting tot nieuwe menukaarten. Hierin zit alles wat jij nodig hebt. Dit arrangement kent een duur van 90 dagen waarin we jouw horecazaak de fundering geven voor een sterke online aanwezigheid.

JOUW FUNDERING BESTAAT UIT

Alles uit het Horeca social arrangement
+ Strategiesessie, Menukaarten, Nieuwe website, Webhosting, Reserveringssysteem, Fotografie en Grafisch ontwerp ondersteuning.

Arrangement 2

horeca social

In dit arrangement biedt studio Nicks jouw alle ingrediënten die je nodig hebt voor een sterke uitstraling op social media. Dit doen we in een traject van 90 dagen. Hierin zetten we jouw social media helemaal op en zorgen we dat we jouw doelgroep op de juiste manier bereiken.

JOUW FUNDERING BESTAAT UIT

Strategiesessie, Content kalender, Content creatie, Fotografie sessie, Fotobewerking, 12 posts per maand – tot 3 per week, Automatisch posten op Facebook en Instagram, De juiste captions en hashtags, Inrichten social media kanalen, 2 multi inzetbare story templates

Waarom 90 dagen?

Omdat een goede online fundering niet in een dag is gebouwd. Door de juiste vooronderzoeken te doen en doelen te bepalen kunnen we gericht te werk gaan om jouw zaak online ook echt te laten groeien. Na 90 dagen kunnen we de groei ook echt analyseren en bepalen hoe jouw zaak het beste verder kan online in de toekomst. 

WEBSITES

Een website zoals een horecazaak zou moeten hebben. Inclusief menukaart, reserveringssysteem en Google proof.

webhosting

Razendsnelle hosting en onder een dak met jouw website. Jij hebt zo nog maar één partij nodig.

Social media

Heerlijke foto's, de juiste content en stralende visuals. Studio Nicks serveert de beste content voor jouw kanalen.

Grafisch ontwerp

Menukaarten, viljtes of posters voor op de toiletten? Bij Studio Nicks ben je aan het juiste adres.

Zo zetten wij jouw zaak op beeld

De online horecapartner die je nodig hebt

Meer dan ooit te voren is het voor de Horeca branche van belang om online mee te doen. In een tijd waarin de wereld alles doet via het web weet de Horeca branche zich nog maar mondjesmaat aan te sluiten op de mogelijkheden. Tijd voor verandering!

Studio Nicks heeft de juiste middelen in huis om jouw zaak online mee te laten doen. Met jarenlange ervaring in de horeca en de juiste moderne technieken, weet ik precies wat er nodig is om jouw Horeca zaak te laten groeien.

Online niet meekomen? Die vergissing maak je niet nog een keer!

Koekje erbij?

Studio Nicks gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruikt Studio Nicks o.a. cookies voor webstatistieken.

Chat openen
Stuur mij een appje!
Hé! Kan ik je helpen?