WIJNBAR LEBOWSKI NIJMEGEN

Met een persoonlijke liefde voor wijn is Lebowski een van mijn favoriete opdrachtgevers. Lebowski heeft wijn op de kaart weten te zetten in Nijmegen. Elke weekend zitten hier de tafels vol met jong publiek klaar om de wijnwereld verder te ontdekken.

Hoe Studio Nicks een krachtige visuele identiteit ontwikkelde voor een Wijnbar zonder huisstijl.

In Nijmegen weet iedereen Lebowski wel te vinden. Maar met een vrij snel wisselende kaart weet men niet altijd wat voor nieuwe dingen er worden geserveerd of geschonken. Daarom is er behoefte aan online zichtbaarheid. Zowel op social media als op hun eigen website. Een huisstijl had Lebowski echter nooit. Wat begon met een nieuwe huisstijl eindigde in een ijzersterk Instagram account met bijna 3000 volgers en een website die maandelijks duizenden bezoekers trekt.

RESULTAAT

Klaar om de volgende stap te zetten met jouw horeca zaak?

Studio Nicks helpt horecaondernemers nieuwe gasten te bereiken met sterke beeldtaal en professionele online zichtbaarheid.

Koekje erbij?

Studio Nicks gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruikt Studio Nicks o.a. cookies voor webstatistieken.

Chat openen
Stuur mij een appje!
Hé! Kan ik je helpen?